Pse?

>> Monday, March 22, 2010

Hamdi NUHIJU

Në shtigjet e thella
Me mendimet e shkurtra
Jam,
Isha dhe do të vdes.

Nga gravurat e larta
E dashuritë e shkurtra
Lindim, fshihemi
Shpallemi…

Nga kozmosi i ri
Në galaktikat e vjetra
Unë vijë e nuk kthehem
Ngeli përgjithnjë.

Bota e ujëvarave
Në pikëpyetjet e shpirtit
Mbi ngrehinat e ditës
Të pyes:
Pse nuk je si ishe?
Pse nuk dukesh si je?
Pse fshehësh pas dehjes hyjnore?

Kodra e DIELLIT ( TETOVË, 20 mars 2010)

0 Komentet:

Post a Comment

There was an error in this gadget
There was an error in this gadget

Video rasti:

  © Blogger template Simple n' Sweet by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP