Pejgamberi alejhi-selam

>> Thursday, March 11, 2010

Amir IDRIZI

U zgjodhe si profet nga ana e tij,u perzgjodhe dhe i dalluar nga ai

Nga ai nuk kishte as genjeshter e as perqarje ,ti ishe i meshirshem
ndaj besimtareve.


Besimtaret musliman se bashku me te ,e ndihmuan dhe me te jeten
e kaluan.

Kaluan te mira ,kaluan te keqija por jeten e tyre ja kushtuan krijuesit te
gjithesise dhe ate e adhuruan.


Luftar te forte me shpate ne dore,armikun e tyre e bene shoke.

U zgjodhe profet pate rahmet ,me muslimanet e sinqerte gjithmone
mbajte ne pushtet.

0 Komentet:

Post a Comment

Video rasti:

  © Blogger template Simple n' Sweet by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP