Ujëvarra

>> Saturday, March 13, 2010

Zeqir Esati

Uji që rrjedh
Tregon një cilësi
Që në vete ngërthen një urtësi

Ngurtësia e gurit
Tregon fortësinë
Rrjedhja e ujit
Tregon qëndrueshmërinë

Zhurma e krijuar
Të jep gjallëri
Që të vazhdosh jetën
Me punë dhe kënaqësi.

0 Komentet:

Post a Comment

Video rasti:

  © Blogger template Simple n' Sweet by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP