AMARANT

>> Sunday, September 13, 2009


sa fjale ka thene kjo goje njeriu

ne kujtese mbeten te faqosura

me mijera pete te materieve te ndryshme

e te paktat kishin boje dashurie

qe ta mbajne si fiksatori parfumin

era ndjen ta ndjej une i hutuar

me ate bukuri qe s'plaket

dhe vetem keto mbesin tatoo

ne kanjonet e perhimta te trurit

momentalisht ruajne freskun e veses

se mbarsur me faren e diellit


Fahredin SHEHU


0 Komentet:

Post a Comment

Video rasti:

  © Blogger template Simple n' Sweet by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP