Iftari 16

>> Sunday, September 06, 2009


Kur agjëruesi ditët e Rmazanit
I agjëron me sinqeritet të lartë,
Të gjitha ditët e tij më kujdes,
E bën lutje për ummetin për udhëzim,
All-llahu ia hap zemrën në frymën e Islamit.
Kur zemra e besimtarit
Hapet në frymën Islame,
Ajo zgjerohet në galaktika e hapsirë e jeton
Duke medituar në gjithçka ka në të
Dhe gjithmonë është i kënaqur,
Nga ato që Zoti i tij ia caktoi.

Hevzi ZEQIRI

0 Komentet:

Post a Comment

Video rasti:

  © Blogger template Simple n' Sweet by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP