Iftari 28

>> Saturday, September 19, 2009


Erdhi fundi i këtij muaji,
Të bekuar që kurrë s’vjen më,
Të mirat bëhen me durim,
Në ahiret presim shpërblimin.
Qoftë ujë apo hurme,
Të parën që në gojë e fusim
Në kohën e iftarit,
Zbret bereqeti dhe të mirat shtohen.

Hevzi ZEQIRI

0 Komentet:

Post a Comment

Video rasti:

  © Blogger template Simple n' Sweet by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP