Iftari 20

>> Thursday, September 10, 2009


Agjeroi sikur të tjerët por edhe më shumë.
Tërë jetën e kaloi në adhurim.
Ishte i mirë ndaj popullit të tij dhe ndaj urdhërit,
Të të lartit Zot.
Tërë jetën, një ditë po e një ditë jo,
Agjëronte pandërprerë nga bindja ndaj Zotit të tij,
Bujarit e të mirit me robërit e sinqertë të Tij.
Davudi a.s. bëri vepren që duhet pasohet,
Por, interesante,
Robi i Zotit sot nuk po arrin ta kryej atë obligim
As edhe një herë në vit.
Por do të kryhet inshaAll-llah
Se jemi bijtë e Ademit e të gjithë jemi gabimtarë.


Hevzi ZEQIRI

0 Komentet:

Post a Comment

Video rasti:

  © Blogger template Simple n' Sweet by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP