Të na kthehesh mik i mirë!

>> Monday, September 14, 2009


Sa bardhë, sa mirë, sa qetë

Pse ik mik i vërtetë?

Të pritmë si të fundit herë

Të na kthehesh me pranverë

Më ngjallë, më ndri, më zgjo!

Pa rri, mos ik, mos shko!

Të të vjelë dhe ca nga ty

Të na kthehesh përsëri

Sa mirë qe se ditmë

Na erdhe si s'të pritmë

Si erdhe i mirë dhe shko

Të na kthehesh, mos na harro!


Argjend XHELILI

0 Komentet:

Post a Comment

Video rasti:

  © Blogger template Simple n' Sweet by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP