Iftari 18.doc

>> Tuesday, September 08, 2009


Përkujtimi nga të vlefshmit
Është nga të sinqerit
Po edhe nga agjëruesit
Mësimdhënës e mësimmarrës

Në kohën kur më shumë duhej
Të shkruhet fjala e të lexohet
E bëri një njeri, por ama një
I cili e ndryshoi tërë botën
E bëri atë të shijshme
Të ëmbël e të kuptueshme
Të lehtë e të dashur

Edhe ky agjëronte
Edhe ky punonte
Edhe ky falej
Dhe ishte i bindur
Ndaj urdhërit të Zotit të tij
E që të gjithë e thërrasin Idris a.s.

Hevzi ZEQIRI

0 Komentet:

Post a Comment

Video rasti:

  © Blogger template Simple n' Sweet by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP