Kam nevojë për Ty

>> Friday, September 11, 2009

Kam nevojë për Ty
Rabi'ah al-Adawiyya
Shpresa jote në zemrën time është thesari më i rrallë
Emri Yt në gjuhën time është fjala më e ëmbël
Orët më ngazëlluese
Janë ato që i kaloj me Ty
O Allah nuk mund të jetoj këtej
Pa të kujtuar Ty
Dhe si mund ta duroj botën tjetër
Nëse nuk e shoh fytyrën Tënde?
Jam e huaj në tokën Tënde
Dhe e vetmuar midis adhuruesve Tu
Ky është themeli i çirrjes sime

Rabi'ah al-Adawiyya, a major spiritual influence in the classical
Islamic world, is one of the central figures of the spiritual
tradition. She was born around the year 717 C.E. in what is now Iraq.

Shqiperoi H.I.

0 Komentet:

Post a Comment

Video rasti:

  © Blogger template Simple n' Sweet by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP