Iftari 15

>> Saturday, September 05, 2009


Çka ke o hënë që po shikon
Me madhësinë tënde rrumbullake?
Mos shikon robërit e Zotit tënd,
Agjërues e joagjërues?
Ke dal në shesh po pesëmbëdhjetëshe
Dhe vështron me mallëngjim
Bën dritë e na gëzon
Për ditën që agjëruam
E sikur na porosit që të jemi
Edhe më të sinqertë
Se sa dimë për sinqeritetin
E jo vetëm sa jemi.

Hevzi ZEQIRI

0 Komentet:

Post a Comment

Video rasti:

  © Blogger template Simple n' Sweet by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP