Iftari 21

>> Thursday, September 10, 2009


Biri i Ademit agjëroi
10 ditët e fyndit po i pret
Se gjysë e më tepër kaloi
Ditët e agjërimit gati i përfundoi
Dhe kur erdhi blloku i tretë
Lotët në faqe i rrëshqitën
Nga malli se kaloi kohën e vet
E Ramazan tjetër se di a pret
Mall e lot filluan t’i shtohen
Adhurimim e sinqertë e shpeshtoi
Se gati iku Ramazani
E çfarë përgatiti për atje ku do t’shkojë
Namazin e natës ia bëri vetes obligim
Se ka mallin e sevapeve të mëdha
Nuk ndalet së luturi natë e ditë
Dhe gjymtyrët i japin vazhdimisht sadaka


Hevzi ZEQIRI

0 Komentet:

Post a Comment

Video rasti:

  © Blogger template Simple n' Sweet by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP