Dhurata ne Miraxh

>> Wednesday, September 24, 2008


Albulena BAJRAMI


Zbret Xhibrili meleku fisnik

Tek Muhammedi mbi qiejt me e ngritë,

Natë e bekuar të lumët ne o Zot,

Cfarë dhurate na dergove,

Falënderimi Ty të qoftë.


Na gëzove me namaz,

Jetën na e qetësove,

Mendjen na e ndrite,

Shpirtin na e begatove.


Në namaz gjendet kënaqësia,

Përmes tij mekatët pastrojmë,

Në këtë botë na ndjekë mirësia,

Dhe në tjetrën kur do shkojmë.


Shpirti përkujton,

Namazi dëshmon,

Shpresojmë i pranuar te ngrihet në qiell,

Që Allahu të na shpëton.

0 Komentet:

Post a Comment

Video rasti:

  © Blogger template Simple n' Sweet by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP