Syfyri-20

>> Saturday, September 20, 2008


Hamdi NUHIJU


Ne kerkim te nates se bekuar,

Afer 1000 muaj ne pasqyrim,

Nga sfidat e njepasnjeshme,

Dhe hierarkia ne meditim..


O jete e pajetueme,

Qe me therret ne Amshim,

Ne keto nete syfyri,

Te lutem me Fal, ja Rabi..

0 Komentet:

Post a Comment

Video rasti:

  © Blogger template Simple n' Sweet by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP