Iftari-28

>> Sunday, September 28, 2008


Qanje , qanje këtë ditë
Të gjith ju 5'e keni pritë
Të bashkuar gjith sa jeni
Ngrihuni të gjith e eni
Se ky muaj po mbaron
Ta përcjellim mikun tonë
Të duruar siq e pritm'
Sa i mirë qe e ditm'
Ma i mirë se e gjith jeta
Që na fshehë plot të vërteta
Përmbi qiell edhe më dhe
Ka qudira , si dijm' ne
Dhe në detin shum të gjerë
Shum të mira ka me vlerë
Mendja jonë qe si mendon
Nja ky muaj na shpalon
Zemërën përplot të kqija
Që më mirë mos t'i dija
Mi pastroi gjith ngadalë
Dhe ma ngrohi zemërën valë
Qanje qanje këtë ditë
Më të bardhën me plot dritë...


Argjend XHELILI

0 Komentet:

Post a Comment

Video rasti:

  © Blogger template Simple n' Sweet by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP