Iftari-22

>> Tuesday, September 23, 2008


Heshtni edhe heshtni edhe heshtni prap !
Ju zana që thirrni në t'liga me vrap
Ju zana të sh'thurun n'të liga që ftoni
Mordja ju varroftë nga mallkim i joni !

Ngrihuni edhe ngrihuni dhe ngrihuni tre herë !
Zanat e së mirës u ngritshi përherë !
U ngritshi si ngrihet drita në errësirë !
Si vdesin të këqijat me veq një të mire.

G'zonju edhe g'zonju ju që agjëroni !
Kur muzgu të bie , ditën përfundoni
Edhe Zotin tonë para kur e shihni
Gëzimin e vërtet atëherë do e njihni...


Argjend XHELILI

0 Komentet:

Post a Comment

Video rasti:

  © Blogger template Simple n' Sweet by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP