Iftari-21

>> Sunday, September 21, 2008


Mbi supe barra më rëndon
Ndërgjegja gjëmon si uzinë
E lakmia mi mbyt të dyja
E le në mua veq krenarinë
Trotuaret lypsarë përplot
Haku i tyre qafën ma shtrëngon
E dora e dyshimt tek gjepi bie
Dhe tërhiqet pa arsye
Dielli po perëndon mengadalë
Po iftarë për ta nuk ka
Veq nënqmimin me durim e ngjyejnë
Zemrën e gjorë me besim e lyejnë...


Argjend XHELILI

0 Komentet:

Post a Comment

Video rasti:

  © Blogger template Simple n' Sweet by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP