Iftari-24

>> Thursday, September 25, 2008


Argjend XHELILI


Pasha Zotin e gjithësisë që asht i Gjallë
Që mi dha kambët dhe sytë që mbajë në ballë
Ni natë asht sa njimij muej bashk të tanë
Që ban dritë sa yjet bashk me diell e hanë

Atë natë , kush di e pret në adhurim
Që nga muzgu zgjuar rri deri n'agim
Zemrën ngjallë nga kotje e randë e përtaci
Plot besim i nis duat nëpër gjithësi

Ah sa shpejt në gjithësi fluturojnë si zanat
Të sinqerta e të mira si i bajnë nanat
Zot Bujari e Fisniku na pranoftë
Nga e keqja që krijoi na shpëtoftë !

0 Komentet:

Post a Comment

Video rasti:

  © Blogger template Simple n' Sweet by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP