Të do, ti s’e do

>> Saturday, September 20, 2008


Ai loton

Ti qesh

Ai vajton

Ti feston

Ai brengoset

Ti kënaqesh
Ai të do

Ti e urren

Ai të respekton

Ti e shpërfill

Ai të afron

Ti e largon
Ai të këshillon

Ti e injoron

Ai të qorton

Ti e ofendon

Ai të frymon

Ti i flakon
Ai për ty mendon

Ti dhe veten e harron

Ai jetë të dëshiron

Ti vdekjen vetes ia dëshiron!
- Ti s’e do, ai të do!


Avni TAFILI

0 Komentet:

Post a Comment

Video rasti:

  © Blogger template Simple n' Sweet by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP