O All-llah...

>> Friday, September 26, 2008Shihe dynjan se si po shkaterrohet,
shihe vellane se si po mashtrohet,
shihe rinine qe po devijone,
shihe evladin qe nuk na ndegjon.
na shih te gjitheve!!! O Zot, ku jemi....
kemi harruar obligmet qe i kemi!!!
Pasha All-llahun nuk jemi ne rruge te mire
All-llahu per ne paste meshire.
O All-llah te lutem na ndihmo,
popullin tone na e udhezo.
Meshiren Tende mbi ne lesho
Punet e shejtanit na i largo.
Na mbroj nga armiku i perbetuar,
mos i lejo hapesire me ne per te manipuluar.
E di qe kemi sporva, dhe duhet sprovuar.
te lutem o All-llah na bej te fituar.
Te lutem na ndihmo sprovat ti kalojme
te lutem na ndihmo boten tjeter ta fitojme
te shkojme nga kjo bote si besimtare te mire.
O ALL-LLAH, TE LUTEM PER MESHIRE...


Zana SHARKU

0 Komentet:

Post a Comment

Video rasti:

  © Blogger template Simple n' Sweet by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP