Zemra dhe qielli

>> Tuesday, September 23, 2008


MEVLANA XHELAL ED-DIN RUMI

(1207-1273)


Ju

Vetëm

Nga zemra

Mund

Ta prekni

Qiellin…


Përktheu nga anglishtja:
Mexhid YVEJSI, Gjakovë

0 Komentet:

Post a Comment

Video rasti:

  © Blogger template Simple n' Sweet by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP